joi, 4 februarie 2010

"Poveste fara final" ep. 1- Inceputul

Doamne ce zii nasoala... parca se simtea plictiseala in aer... Efectiv nu am facut nimic azi.. am mancat, am dormit, am aspirat asa putin de ochii lumii si am stat in pat .. am studiat si alte bloguri pentru a vedea ce subiecte de discutie aduce fiecare, sa le vad stilul de expunere al ideilor.. in rest nu am facut nimic!
Ma tot bate la cap o raceala ce presimt ca va fi urmata de o bronsita...ca de obicei...
Am ascultat toata ziua Dj Pro Radio si pot zice ca sincer ma fascinat sectiunea Latino ! Apropo de acest radio: este perfeeectttt .. tot ce ti-ai putea dori de la un post de radio.. Are diferite sectiuni : muzica romaneasca, latino, hip-hop, etno,muzica de prin ani '70 '80 '90, house, love, relax & rock.
Si uite asa legenda incepe... Acum 5 ani undeva prin balcani s-a creat acest radio, de Tata Dexxu, pe vremea aia necunoscut, neascultat ( cu doar un singur ascultator pe toata tara, la Timisoara). Usor, usor lumea a inceput sa-l simpatizeze, sa-i asculte emisiunile iar proiectul "Dj Pro Radio" a inceput sa ia amploare (ca un furnicar unde vin zilnic alte noi furnici), atat in viata lui de zii cu zii cat si in viata ascultatorilor, indragostiti la propriu de " carisma vocala" a Tatalui ! Nu numai dj, Dexxu nostru este ca "Regele Furnicarului" Dj Pro Radio, ocupandu-se de adunarea generala( serverele radioului) si de galagia (sunetul) creata de tot ce misca. El se hraneste cu haleala lui preferata, bucuria ascultatorilor radioului (metaforic vorbind). Cu timpul au venit noi subordonati in Furnicar si cercul sa tot marit, fiind ca si in zilele noastre apare cate unul nou. Despre membri de baza ai furnicarului pot sa va zic doar ca sunt niste oameni minunati, cu un suflet mare cat "casa" lui Columbeanu din Snagov... Gata, gata nu mai divulg nimic, restul il veti afla in episodul 2 din " Povestea fara final".

www.dj-pro.ro

9 comentarii:

  1. Interesant :D Incearca in partea a2a sa introduci si un link...poate ii crestem numarul ascultatorilor :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ah stiam eu ca am uitat ceva... damn it !

    RăspundețiȘtergere
  3. iub.. esti tot un radio :))
    da si mie sa ascult :-w scrUafo :"> . sa vaaad eu ce tot lauzi atat .




    p.s i love u :x'

    RăspundețiȘtergere
  4. ms JulsS :X:X
    e de la vampi de pe chat nu :x ?
    :x cel mai super radio

    RăspundețiȘtergere
  5. Julsaaaaa (L) (kiss)

    ai dreptate ca e hipnotica sectiunea Latinoooo :X:X:x

    bv bv :X

    RăspundețiȘtergere
  6. ...Buna treaba cu piesele de Chill...imi plac foarte mult...Dar putin triste as putea spune..in rest..pana acum e ok imi place...Iti Urez succes draga mea...si sper sa ne vedem in curand...Bafta...Pupa

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai ce sa zic, nu ca mi-e ruda unu` dintre Dj-ei...dar chiar ascult numai DjPro Radio, e super...bafta, o munca frumoasa ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Julieta probabil cu gandul la Romeo a inceput descrierea muncii noastre, incearca sa ne cunoasca mai bine..sa ne traga de limba sa afle picanterii de dincolo de microfon ..un fel de Paparazzi Dj-Pro.
    @popiku_man : da si deia ca ti's io neam asculti :P

    RăspundețiȘtergere