luni, 8 februarie 2010

Episodul 2: mita si bucurie !

Buna dimineata!
Soarele rasare, luna se ascunde dupa dealul plin de zapada inghetata de frigul de afara, va fi o zii perfecta pentru somn, numarat bani si poate facut copii.. si in plus e luni (ziua de inceput, ziua aia grea cand de abia deschizi ochii dimineata, oricat ai dormi peste noapte), mai imi rasare si mie cate o idee si v-o expun, fie ca e buna fie ca e rea. Am avut uimirea ca de dimineata in bucatarie sa-mi fie plin de furnici (wtf?!)... Doamne, m-au invadat furnicile (insectele), vezi ?! daca ma tot mancat sa-i numesc pe cei de la Dj Pro Radio niste FURNICI, acum ele au venit sa-si apere titlul eu cazand la mijloc, la mine in bucatarie fiind adevarata batalie, eu fiind un fel de arbitru mituit (aviz Ionutz) sa tin mai mult cu o echipa, sa-mi apar rasa umana, desi umana e mult spus: "umanitatea" si oameni fiind tot mai rari !
In inceputul povestii mi-am propus sa va impartasec ce s-a mai intamplat pe la radio, batjocoririle facute cu nesimtire (de mine) dar pe buna dreptate, subiectele fiindu-mi axate pe existenta fizica a celor de la radio, pe experientele lor despre care barfesc organizat! Dupa o lunga sedinta si o mare de pareri contradictorii, sefii cei de sus au hotarat sa se descotoroseasca de unul dintre dj, acesta nerespectand criteriile dj-istului standard din Furnicar. De ce Furnicar? pentru ca zilnic vin oameni noi, altii pleaca, un aeroport virtual ce are doar doua destinatii concrete: mergi unde vrei (ceea ce nu-i prea concret, dar fiecare cu linku' lui) sau intri in incantatia muzicala de acolo!

Dj Pro Radio- fi cu un pas inainte cand vine vorba de muzica! Moto-ul lor este pe cat de simplu pe atat de adevarat. Acum m-am alaturat si eu Furnicarului si pot spune ca ma simt primita in adevaratul sens al cuvantului, cu caldura si bucurie.
Deci trebuie sa am apuc de treaba, de treaba serioasa, barfa fiind pe primul plan acum in mintea mea! Ma trezesc cu ochii ca cepele si ce-mi vine mie in cap, sa intru 2 secunde pe chat cu un nume ascuns (gen paparazzi) si sa-l ascult pe Sony, sa-i dau o nota de inceput, de parca eu as fi un mare critic... Pana la urma el se dovedeste a fii un bun dj ce-mi incalzeste ziua chiar de afara soarele cu dinti simt ca-mi ingheata sufletul. Sony, un nou venit prin Furnicarul de la Dj Pro, face o treaba excelenta, microfoanele, cantatul de dimineata si butoanele fascinandu-l inca de la varste fragede: gura nu-i mai tacea pana cand manutele-i delicate ii ating prima tastatura, undeva in laboratoarele scolii generale. Se indreapta spre microfoane lasand in urma dorinta de programator calculatoro-stiintific, devenind astfel o reputata furnica printre furnici la 8 ani de la atingerea prima data a butoanelor dj-entiale profesioniste.
Apoi intru pe mes, unde sunt mituita de Ionutz, revoltator !!! (desi am zis ca nu te scriu. nam rezistat sa-mi fie patata constiinta de la inceput, deci te-am mintit),mituita sa nu scriu barfe despre el si despre Mary, deja creand teama printre colegi si prieteni, o sa va demonstrez ca nu-i deloc asa : cateva cuvinte despre existenta dj-entiala a acestora: nu se cunoste inca o data exacta cand a aparut acest duo fantastic, dar exista una (ca doar s-au nascut si ei, odata si odata) : legenda spune ca acum mult timp, de vreo 31 de ani asa, s-au nascut doua persoane ce in viitor aveau sa-si uneasca destinele ( aparand ca un intreg in viziunea noastra, ascultatorii), fructul iubirii lor fiind o pitica dulcica, cuminte si frumoasa (ca mama de altfel)... Fiind o familie moderna (de legenda) emisiunile lor "Funky Show" sunt pline de veselie, dragoste si nu in ultimul rand admiratie de la ascultatorii ce-i bombardeaza, si pe ei, cu fel si fel de dedicatii, unele mai induiosatoare ca altele! Asa ca pregativi-va difuzoarele pentru familia Dj-ilor.



Restul ?! ce rest va mai trebuie?! Aaaaa da .. stai ca ma gandeam la altceva (femeia din abc-ul de la colt ce-mi cere 10 bani ca na, e painea 2.1 Roni).. Restul barfelor in episodul 3 !

4 comentarii:

  1. multumesc multumesc ....ce programator calculatoro-stintific sunt ..un geniu. pup jully :*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) da da

    pupa Sony :*

    p.s. sa nu se uite Popika la comenturi :))

    RăspundețiȘtergere
  3. A si citit Popiku`...si s-a si uitat la commenturi...Juliett....o sa avem o discutie :-w

    RăspundețiȘtergere
  4. :"> eu nu am facut nimic, nu recunosc, nu stiu, ma confunzi !

    :X:X:x 8->

    RăspundețiȘtergere