luni, 1 februarie 2010

Enjoy winter !




Sa ne inzapezim la modul propiu. Sa ne plimbam prin oras, pana ninsoarea nu se mai topeste pe caciula, iar paltonul cel negru devine tot mai alb. Sa umblam asa ninsi o vreme. Sa simtim ca suntem copil si batran in acelasi timp. Nu vrem sa ne exaltam bucuria in vazul lumii, doar in interiorul inimii noastre.

Sa ne inzapezim la modul metaforic. Sa purtam discutii despre orice subiect. Sa aducem argumente pro si contra, sa-l despicam in 4 si apoi din nou fiecare fir in 4. Sa avem o avalansa de cuvinte si de dorinte despre acel subiect. Iar totul sa se incheie doar cand simtim ca nu mai putem, ca nu mai rezistam. Si atunci sa cadem intr-o liniste bine-meritata in fotoliul preferat. Ca si cum ne-am intors de la ski sau de la derdelus, iar cu obrajii rosii stam nemiscati si ne simtim fericiti.

Sa ne inzapezim la modul personal. Sa ne imbiem dupa pofta trupului cu spuma multa, asa, ca-n filme. Sa o suflam din palma si sa radem. Sa ne simtim rasfatati, bogati, fericiti. Sa ne simtim curati si albi. Apoi, sa-i inzapezim pe altii cu noi, cu aceasta noua imagine de oameni buni si luminosi.

Sa ne inzapezim...si asa autoritatile ne tot arunca praf in ochi...

Ce ningeeee... ma seaca, sincer! Imi place zapada dar la timpul ei.. da da, stiu ca acum e timpul zapezii dar nu o mai suport ... Pot marturisi cu mana pe inima ca nu mi-am scos nasu din casa de o zii jumate, nici macar nu ma schimbat de pijamale, decat leam mai dat jos, la dush !!! Frigggg, mult prea frig, ce naiba !! Zici ca suntem la Polul Nord (desii, cica daca-i frig mor microbii, acuma ce microbi... fiecare cu microbu' lui )... Vreau sa vina varaaaaaa... Mie dor de timpu ala cand stai in bermude si-ntr-un tricou si simti ca te topesti... Cand pleci la drum si ai da orice pentru un pahar cu apa sau orice lichid (aproape orice) receeee!!
Totusi, sa nu fiu prea dura cu iarna asta.. Peisajele pe care ni le ofera sunt minunate, te lasa fara glas la numai o ocheada...Te face sa te simti plutitor intr-o lume alba, parca moarta! Te face sa te simti Regina Culorilor, pata de culoare ce lipsea din toata albeata inconjuratoare... Iarna, anotimpul distractiilor friguroase, mie dor de un ingeras in zapada, mie dor sa trag blestemata aia de sanie dupa mine (fiind nefolosita ma cam chinuiam s-o trag... sania), mie dor sa cad si sa nu ma lovesc, mie dor de ce inseamna odata iarna !!!Mie dor de weekendu' la bunica cand veneam in casa inghetata, cu pantalonii uzi in fund, cu nasu' rosu si urechile vinete.. Deci: Nu pierdeti timpul in casa desi e frig... luati telu dati un mesaj prietenilor ca va intalniti la patinuar si have fun !

Soo... enjoy winter :x !

3 comentarii:

  1. trrrrr trrrrrr

    ai primit un mesaj. :d
    de la mine:">

    ia vezi ce scrie:>


    .. "iub , hai la saniush!!" :))

    :x'

    P.s. nici eu nu m'am mai schimbat de pijamale de o 2 zile =)). shhh :-$

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos blog ai aici:) si selectiile muzicale:> I feel the same way

    RăspundețiȘtergere