luni, 1 februarie 2010

De neinlocuit !

Acum mi-au venit in minte niste lucruri...
Cat de mult tin la unele persoane sau cat le urasc pe altele... Ma doare sa ma gandesc ca am avut prieteni buni care s-au dus fara sa-mi dau seama cand sa intamplat asta, unde am fost plecata de nu am observat, de ce n-am vazut, de ce nu mi-am dat seama mai repede cand au trecut in extrema celalta, a invidiei si , nu stiu, a prostiei ?! Acum realizez ca totul se plateste in viata, ca roata aia se intoarce de fiecare data, mai devreme sau mai tarziu !

Am multi amici dar nu toti pot fii considerati prieteni. Dar prietenii care ii am, acum, sunt de neinlocuit pentru mine! Nu stiu cum as rezista fara sa vorbesc cu ei o zii, sau fara sa le trimit cate un mesaj cu "lav u baby", nu stiu cum as putea uita la sfarsitul unei lungi conversatii sa le zic "te iub ! ", tot ce mi se intampla, fie rau, fie bine, il impartasesc cu ei... Poate am cunoscut pe cineva drag, prietenii sunt primii care vor stii, poate am avut o dezamagire, tot pe umarul lor plang, stiind ca sunt disponibila oricand sa le intorc favoarea !
Prietenii mei "virtuali" sunt de neinlocuit... Poate in viata reala nu sunt ei asa cum sunt pe mes sau diferite chatu-ri dar stiu sigur un lucru: cuvintele ce le spun, persoanele care vor sa para sunt niste oameni minunati indiferent ca sunt palpabili sau ca sunt doar vorbe scrise pe-un program tampit ce uneori imi da erori !

Cu acest articol tin sa multumesc tuturor prietenilor mei!

Va iubesc !

2 comentarii: