sâmbătă, 5 iunie 2010

Ce este fericirea?


Fericirea este atunci când ea te ţine în braţe, fără să-i ceri asta, şi nu vrei să-ţi mai dea drumul niciodată.
Fericirea este atunci când ea te sună dimineaţa pe la cinci, cu toate că ştie că dormi şi s-ar putea să te superi, şi doar îţi spune că îi este dor de tine şi apoi închide.
Fericirea este atunci când se cuibăreste la pieptul tău şi îţi ascultă bătăile inimii.
Fericirea este atunci când doarme în hainele tale, si mai ales când îţi cere bluza aia portocalie.
Fericirea este atunci când, te superi pe ea, nu vă vedeţi o zi iar când vă-ntalniţi, îţi spune:”Mi-a fost dor de tine, tontule!”
Fericirea este atunci când îţi trimite mesaje de 2-3 caractere, fâră să o facă din politeţe sau pentru a nu te simţi ignorat.
Fericirea este atunci când adormiţi împreună îmbrăţişaţi si dimineaţa vă treziţi în aceeasi poziţie ca atunci când aţi adormit, şi nu multora li se întamplă asta.
Fericirea este atunci când ca doi nebuni vă apucaţi să vă număraţi săruturile dintr-o zi, şi dacă uitaţi o luaţi de la capat.
Fericirea este atunci când insişti să cânte la telefon cu toate că ea crede că are o voce groaznică, dar nu e aşa-din contra e cel mai bun live pe care îl auzi, îţi cântă să te simţi fericita.
Fericirea este atunci când ea nu iese în oraş dar vine când, matol fiind, o suni să îi spui că vrei să vină să aibă grijă de tine.
Fericirea este atunci când ea doarme dar simte că te-ai ridicat din pat şi te cheamă înapoi să o cuprinzi în toată anvergura braţelor tale.
Fericirea este atunci când îţi spune că e foarte ocupată şi nu poate ieşi iar apoi te trezeşti cu ea la uşă, cu toate că pentru unii e nefericire.
Fericirea e atunci când îţi ajunge să o priveşti ca să simţi cât îţi e de dragă.
Fericirea e atunci când nu ai somn şi nu te mai saturi să o priveşti când doarme.
Fericirea e atunci când ai mai multa grijă de ea decât ai avut vreodată de tine.
Fericirea e atunci când te gandeşti doar la ea şi în acele clipe primeşti un mesaj cum că îi e dor de tine.(Tocmai am primit un mesaj. Căcat, e de la oringi!)
Fericirea e atunci când vorbeşti ore la telefon cu ea fără să-ţi dai seama iar când închizi vrei să o suni iar că mai ai ceva de spus.
Fericirea e atunci când prietenele ei îi spun să fie mai nesimţită cu tine si ea nu le ascultă.
Fericirea e atunci când simţi toate astea şi iubeşti mai mult decât ai iubit vreodată şi mai mult decât vei iubi vreodată.
Fericirea e atunci când tu razi la toate chestiile astea dar in adâncul tău îţi este dor de ea.
Fericirea e în multe alte lucruri simple, ca acestea, doar că nu ai ochi să le vezi şi nu le spun pentru că trebuie să-ţi dai seama singur.

4 comentarii:

  1. wai foarte frumos :X:X:X:X, chiar atinge puncte sensibile ;))
    si imi plac tare mult pozele de pe blog :X
    :*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai uitat : 'Fericirea este efemera' . Ar fi fost un final neasteptat de bun din punctul meu de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  3. da ai dreptate.. e efemera chiar daca uneori pasiva sau activa :) :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Fericirea este atunci cand ii spui ca esti obosit, si porneste o cearta-monstru. Cat de aberant ar parea ceea ce zic acum, gandeste-te ca ti-a zis "tu-ti ceapa ta de copil batut in cap" pentru ca tine cu adevarat la tine, si vrea doar sa stie ca nu patesti nimic

    RăspundețiȘtergere